Avanturistički izleti

Okusi Pag

Želite okusiti čari Paga, a ne znate od kud krenuti u pustolovinu i istraživanje?

Mi Vam nudimo idealnu ponudu jednodnevnog izleta, kojom ćete zasigurno ispuniti svoj dan.

Više...

Od otočića do fortice brodom

Pustolovina brodom započinje u jutarnjim satima na rivi ispred Dupina. Prva destinacija je poznati Paški most koji je jedina poveznica otoka Paga sa kopnom, te utvrda Fortica koja se nalazi podno Paškog mosta, koja je u prošlosti bila vrlo značajna zbog kontrole prometa između otoka Paga i kopna.

Više...

Kanu safari/rafting na Zrmanji

Avantura prema rijeci Zrmanji započinje u ranim jutarnjim satima, gdje će Vas kombi ispred Dupina u Vlašićima povesti na vožnju koja traje oko sat vremena do rijeke Zrmanje.

Više...

Foto safari na rijeci Zrmanji

Foto safari na rijeci Zrmanji započinje okupljanjem ispred Dupina u Vlašićima. Slijedi vožnja kombijem od Vlašića do zadarskog Novigrada koji je od Zadra udaljen tek pola sata vožnje, što čini sveukupno oko sat i dvadest minuta vožnje do odredišta.

Više...

Vožnja quadovima po otoku Pagu

Avanturističkog ste duha i želite se okusiti vožnjom quadovima, a usput upoznati prirodne ljepote otoka Paga? Želite doživjeti nezaboravne trenutke koji će Vam ostati zauvijek u sjećanju?

Više...

Zaronimo zajedno i istražimo čari mora

Da li ste znali da ronjenje donosi mnogobrojne pozitivne učinke Vašem zdravlju, a usput Vam pruža mogućnost upoznavanja predivnog i raznolikog morskog dna.

Više...
tnegulicAvanturistički izleti