Vila Chiara

Villa Chiara nalazi se u Slivnici kod Posedarja, oko 40 km od Zadra i 30 od Zračne luke Zadar. Villa je modernog dizajna s prekrasnim pogledom na planine i pokazuje sve planine  u ruralnom području Zadarske regije. Obuhvaća vrt, vanjski bazen i pogled na planine.

Luksuzna vila Chiara sastoji se od 3 spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom i 2 kupaonice. Ova vila nudi klimatizirani smještaj s terasom i besplatni WiFi.

Lijepo uređena iznutra, opremljena je svim kućanskim aparatima. Villa Chiara se sastoji od dva kata i pruža nevjerojatan pogled na cijelo mjesto.

Vanjski dizajn omogućuje vam potpuno iskustvo. Prostrani bazen, ležaljke, vanjski tuš, dječje igralište, igralište za odbojku na pijesku i vanjski roštilj – savršeni sadržaji za idealan odmor.

Ako želite mirno okruženje i potpunu privatnost, Villa Chiara je odlično mjesto za vas.

Dočekat će vas ljubazni domaćini koji će vam dati ključeve – i vaš odmor može početi.

Domaćini su Vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i pomoć.

Villa Chiara

Kada dođete u Slivnicu, morate posjetiti grad Zadar.

Zadar je drevni grad dinamične i burne povijesti, često opljačkan i opustošen zbog svojih velikih bogatstava, ali svaki put sve jači, ponosniji i još ljepši! To je i političko, gospodarsko i turističko središte sjeverne Dalmacije i najstariji kontinuirano naseljeni hrvatski grad!

Kada prvi put dođete u Zadar, zaljubit ćete se!

Rezerviraj termin


tnegulicVila Chiara