Vila Nika

Villa Nika je luksuzna vila na otoku Pagu u mirnom mjestu Vlašići koja je bogata florom i faunom i jedna je od najljepših na Jadranu. Villa Nika nalazi se prvi red do mora i pruža prekrasan pogled koji možete doživjeti samo na otoku Pagu.

Ako putujete brodom ili želite brod, znamo kako vam pomoći. Na istoj vili nalazi se i pristanište gdje možete imati ​​mjesto za vaš brod ili jahtu, a koliko dolazite automobilom ili zrakoplovom, imamo i rješenje za vas – brod koji možete iznajmiti.

Ova spektakularna vila na samoj obali otoka Paga podijeljena je na dva kata, na prvom katu se nalazi velika spavaća soba, veliki dnevni boravak s prostranom kuhinjom opremljena sa svim kućanskim aparatima.

Vila Nika Vlasici Pag

Prostrana blagovaonica je također opremljena ručno izrađenim bakrenim kaminom. Vanjski dio sadržava stol za objed te terasu koja vodi do bazena Uz sve na prvom katu nalazi se potpuno opremljena kupaonica i još jedna kupaonica s WC-om. U podrumu se nalazi jedinstveno opremljena drvena soba slična vinariji gdje gosti mogu kušati domaća bijela i crna vina. Vlasnik kuće je poznati stomatolog u Rijeci, Komadina, koji je na prvom katu kuće stvorio posebnu stomatološku dvoranu opremljenu visokokvalitetnom stomatološkom opremom koja u svakom trenutku, ovisno o vašim željama i zahtjevima, stoji Vama je na usluzi te se možete  odmoriti  i vratiti se kući s novim i briljantnijim osmijehom.

Na drugom katu nalazi se mramorno stubište s rukohvatima od nehrđajućeg čelika, te tri potpuno opremljene spavaće sobe, svaka s kupaonicom. Također na ovom katu nalazi se prostrani dnevni boravak s velikom kuhinjom, stolom za blagovanje , dnevni boravak koji vam omogućuje da se opustite i uživate. Velika, staklena, klizna vrata dijele prostranu terasu s prekrasnim pogledom na bazen koji je odmah uz more. Vila je okružena zelenilom i stablima koja gostima pružaju privatnost i uživaju u prekrasnom pogledu na prirodu i more, bilo na terasi vile, opuštanje na ležaljkama u vrtu ili uživanje u bazenu. Villa Nika idealna je za obitelji i parove koji se žele opustiti u prekrasnoj prirodi.

Rezerviraj termin


tnegulicVila Nika