[rev_slider alias=”homepage”]

Pansion “Dupin”

Pansion „DUPIN“ smješten je na pješčanoj plaži u Vlašićima na Otoku Pagu. Sadrži 10 apartmana i 7 soba sa prostranim balkonima s kojih se poruža lijep pogled na našu uvalu. Također u samom objektu nalazi se restoran sa velikom terasom koja se nalazi uz samu plažu te pruža pogled od kojeg zastaje dah. Ponuda restorana se temelji na modernoj dalmatinskoj kuhinji s naglaskom na pašku autohtonu kuhinju koja se sastoji od domaćih proizvoda kao što su paški sir, paška janjetina, pršut i  paška vina. Na našim stolovima uvijek su svježe, kvalitetne namirnice.

Smještaj

Nudimo sve vrste apartmana i soba za obitelji od 2 osobe do obitelji sa 6 članova. Svaki apartman sadrži klimu, TV i WIFI dok su neke sobe bez klime. Prema vašim potrebama moguće je birati između jednosobnih, dvosobnih ili studio apartmana ili samo sobu. Pogledajte više detalja o našem smještaju te za svaka dodatna pitanje ili informacije slobodno nam se obratite.

Restoran

U restoranu nudimo razne organizacije rođendana, svadbe i drugih zabavnih, kulturnih i sportskih događaja koja se održavaju tokom cijele sezone. Ponuda restorana se temelji na modernoj dalmatinskoj kuhinji s naglaskom na pašku autohtonu kuhinju koja se sastoji od domaćih proizvoda kao što su paški sir, paška janjetina, pršut i  paška vina. Na našim stolovima uvijek su svježe, kvalitetne namirnice.

Kako do nas

Dupin Pansion-Restoran smješten je na samoj plaži mjesta Vlašići na otoku Pagu. Dostupni smo preko dva pravca; Pravac preko Rijeke, Senja te trajektom Prizna-Žigljen ili preko autoceste A1 od Zagreba do Posedarja te potom preko Paškog mosta.

tnegulicHomepage