Avanturistički obiteljski izleti na Jadranu

Da li ste željni avantura na Jadranu? Želite istražiti, razgledati, osjetiti otok Pag, prirodne ljepote Jadrana?
Sve to možete kod nas!

Predivna pješčana plaža i miris  mora čiji se pogled proteže duž cijele uvale savršeni je početak svakog obiteljskog ljetovanja. Ako k tome dodamo period predsezone gdje su jedini zvukovi pljuskanja valova Osim same plaže i svih ostalih popratnih sadržaja očekuju Vas posebni avanturistički aranžmani  za obitelji s djecom i za parove s kojima možete upoznati cijeli srednje Jadran. Za Vas imamo svakave aranžmane putem kojih možete vidjeti i osjetiti čari cijelog otoka Paga, od njegovih specijalnih delicija do raznih kulturnih i prirodnih znamenitosti. Uvjereni smo da će Vas obiteljski paket aranžmani oduševiti i na Vama ostaviti poseban doživljaj koji će otok Pag prikazati u najsjajnijem svjetlu.

Nudimo Vam također i smještaj gdje Vas samo 2 metra dijele od plaže, a naša gastronomska ponuda domaćih proizvoda zasigurno će Vas oduševiti. Od smještaja za Vašu obitelj i Vas nudimo apartmane i sobe raznih kapaciteta prilagodljive Vašim potrebama uz velike terase koje pružaju pogled na cijelu uvalu Vlašići – našu oazu mira.

Odmah pored naših smještajnih jedinica, baš na samoj plaži , nalazi se i restoran Dupin u kojem možete izabrati između usluga polupansiona ili A la carte menu-a. Također Vam nudimo i autohtona paška jela kao što su domaći paški sir, koji se već desetljećima radi po tradicionalnoj obiteljskoj recepturi , domaća paška janjetina koja je prepoznata po tome što je postala prva janjetina u Hrvatskoj koja je dobila oznaku izvornosti, te pršut s mirisom soli i bure  karakterističnoj za paška područja.

Kako smo Vam već i naveli nudimo Vam razne obiteljske avanturističke aranžmane za Vas i vašu obitelj na području otoka i Zadarske županije. Želite li više doznati o gradu Pagu i njegovoj okolici te istražiti to na avanturistički  način?

Vaša avantura započinje na samoj obali otoka Paga, te posebno Vama nudimo razne paket aranžmane koji uključuju: ture brodovima, quadove,  izlete na rijeci Zrmanji, razgledavanje znamenitosti Paga i još mnoge druge pogodnosti.

 

LOKACIJA:

  • 40 km od grada Zadra
  • 50 km od Zračne luke Zadar
  • 20 km od grada Paga

Za sve detalje ili informacije pošaljite nam upit


    Okusi PagOd otočića do fortice brodomKanu safar/rafting na ZrmanjiFoto safari na rijeci ZrmanjiVožnja quadom po otoku Pagu


    tnegulicAvanturistički obiteljski izleti na Jadranu