LAST MINUTE – Želite li doživjeti oazu mira i osjetiti miris mora?

Želite li imati odmor iz snova a koji podrazumijeva mir , tišinu, uživanje u predivnom okolišu i gastronomskoj ponudi?

Dosta Vam je gužve na plaži i traženja savršenog mjesta za sunčanje? Želite li ovo ljeto nešto promijeniti? Tražite oazu mira?

Na pravom ste mjestu.

Čisti zrak, miris mora i morske soli, uživanje u zrakama sunca i gastronomskoj domaćoj ponudi- sve to možete dobiti na jednom mjestu.

Vlašići, malo mjesto na otoku Pagu prava je oaza mira za  odmor i uživanje u svim ljepotama otoka Paga.

Predivna pješčana plaža i miris  mora čiji se pogled proteže duž cijele uvale savršeni je početak svakog ljetovanja. Ako k tome dodamo period predsezone gdje su jedini zvukovi pljuskanja valova – odmor je zagarantiran.

Nudimo Vam smještaj gdje Vas samo 2 metra dijele od plaže a naša gastronomska ponuda domaćih proizvoda zasigurno će Vas oduševiti. Od smještaja nudimo apartmane i sobe raznih kapaciteta prilagodljivo Vašim potrebama uz velike terase koje pružaju pogled na cijelu uvalu Vlašići– našu oazu mira.

Odmah pored naših smještajnih jedinica, baš na samoj plaži , nalazi se i restoran Dupin u kojem možete izabrati između usluga polupansiona ili A la carte menu-a. Također Vam nudimo i autohtnona paška jela kao što su domaći paški sir koji se već desetljećima radi po tradicionalnoj obiteljskoj recepturi , domaća paška janjetina koja je prepoznata po tome što je postala prva janjetina u Hrvatskoj koja je dobila oznaku izvornosti te pršut s mirisom soli i bure  karakterističnoj za paška područja.

Mi kao Vaši domaćini, koji nastavljamo obiteljsku tradiciju započetu još davnih 90-ih godina prošlog stoljeća želimo Vam omogućiti ljetovanje o kojem ste maštali i ispuniti sva Vaša očekivanja, a na Vama je samo da nam se pridružite jer sezona samo što nije počela

Odaberite svoj termin i javite nam se ,jer ponuda je ograničena i vrijedi od 1.5 do 15.6. te od 1.9 do 1.10 baš u vrijeme idealnih vremenskih uvjeta ali i praznih plaža koje pružaju poseban osjećaj oaze mira i tišine.

Za prvih troje imamo posebni poklon koji će Vam zasigurno ostati u lijepom sjećanju te zbog kojeg ćete se poželiti vratiti.

Prepustite se, probudite sva svoja čula i uživajte u malom komadiću raja na Zemlji!

Za detaljne informacije javite se na mail: stipe.dupin@gmail.com ili na broj +385 99 474 2808

Veselimo se Vašem dolasku!

Rezerviraj smještaj
tnegulicLAST MINUTE – Želite li doživjeti oazu mira i osjetiti miris mora?