Dođite s brodom i vratite se sa osmijehom

Treba Vam siguran vez na moru ili Vam treba brod? Želite se opustiti u prekrasnoj vili odmah uz more, uz Vaš brod? Uz predivan odmor želite dobiti novi osmijeh?

MOŽETE!!!

Sve to možete uz nas, mi smo tu za Vas!

Villa Nika je luksuzna Villa na otoku Pagu u mirnom mjestu Vlašići koje obiluje biljnom florom i faunom koja je jedna od najrijeđih na Jadranu. Villa Nika se nalazi prvi red do mora, te pruža predivne poglede koje možete doživjeti samo na otoku Pagu.

Ako putujete s brodom ili želite brod mi znamo kako Vam pomoći. Uz samu Villu nalazi se pristanište na kojem Vas očekuje mjesto za Vaš brod ili jahtu te u koliko dolazite s autom ili avionom imamo i za Vas riješenje – brod koji možete unajmiti.

Ova spektakularna Villa na samoj obali otoka Paga podijeljena je na dva kata od kojih se na prvom katu nalaze jedna King Deluxe spavaća soba, veliki dnevni boravak sa Full TV Screenom, uz dnevni boravak se nalazi prostrana kuhinja koja sadrži najnovije kuhinjske aparate visoke kvalitete.

Luksuzne vile Pag

Prostrana blagavaona opremljena je i sa ručno rađenim bakrenim kaminom, te ima prostrani izlaz na vanjsku terasu koji vodi do bazena gdje se nalazi veliki stol za druženje te pruža predivan pogled na plavo more. Uz sve navedeno na prvom katu nalaze se jedna kompletno uređena kupaonica, te druga kupaonica samo sa wc-om. U podrumu se nalazi unikatno opremljena drvena prostorija slična vinariji gdje gosti mogu kušati domaća bijela i crna vina. Vlasnik kuće je poznati riječki stomatolog Komadina koji je u kući na prvom katu izradio posebnu prostoriju stomatološke ordinacije koja je opremeljena visokokvalificiranom stomatološkom opremom te u svakom trenutku, ovisno o Vašim željama i zahtjevima, stomatolog stoji Vama na usluzi tako da i na odmoru možete rješiti svoje probleme i vratiti se kući sa novim i sjajnijim osmijehom.

Na drugi kat vode mramorne stepenice sa rukohvatom od inoxa na kojem se nalaze tri King Deluxe spavaće sobe, od kojih svaka sadrži kupaonicu. Također, na tom katu se nalazi prostrani dnevni boravak u kojem se nalazi velika kuhinja, stol za blagovanje pored kojega je također kamin, te kauč koji stoji uz Full TV Screen  koji Vam omogućuje opuštanje i uživanje. Velika, staklena, klizna vrata koja dijele boravak od prostranog balkona koji pruža predivan pogled na bazen i more. Villa je okružena zelenilom i stablima koje gostima osigurava privatnost i uživanje u prekrasnom pogledu na prirodu i more, bilo na terasi Ville, opuštanju na ležaljkama u vrtu ili uživanja u bazenu. Villa Nika je idealna za obitelji i parove koji se žele opustiti u netaknutoj prirodi i uživanju uz mirise i zvukove mora.

Svakako osim same Ville na 10 metara od Vas se nalazi glavna pješčana plaža u Vlašićima koja slovi za jednu od najljepših plaža na otoku Pagu, te restoran koji se nalazi odmah uz nju u kojem možete probati poznate paške autohtone specijalitete kao što su paški sir i pršut, paška janjetina i razne dalmatinske morske specijalitete.

Dođite, mi Vas nestrpljivo iščekujemo!

 

LOKACIJA

(opis- 40 km od grada Zadra

50 km od Zračne luke Zadar

20 km od grada Paga)

tnegulicDođite s brodom i vratite se sa osmijehom